Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL

Black Label este un etalon pentru bauturile de lux. Creat din amestecuri atent selectionate, invechite pentru cel putin 12 ani, are caracteristici aparte. Acesta bautura, conceputa de fiii lui Johnnie Walker, aduce in ambalajul patratos care l-a consacrat, eleganta scotiana. Acest whisky este caracterizat ca fiind unul corpolent, complex si in acelasi timp expresiv. Black Lable combina cele mai fine malturi provenite din cele patru regiuni ale Scotiei.

Placerea de a savura un pahar dintr-o sticla cu eticheta neagra este intensificata de culoarea de ambrei. Aroma inedita ce se revarsa din buchetul complex stimuleaza si desfata papilele olfactive. Mireasma pasionala a fructelor negre este invaluita de parfumul suav al smochinelor si al vaniliei. Tonurile seducatoare de lemn de stejar ofera un aer masculin puternic. Gustul inedit de coaja de portocala, vanilie, caramel si stafide este asemeni unei explozii bogata pentru papilele gustative. In final se simt notele persistente si elegante de malt si fum.

Whisky Johnnie Walker

BLACK LABEL

Gustul acestei băuturi este detaliul care captează prin putere și intensitate. De la prima atingere papilele gustative sunt învăluite de senzații inedite de miere, mere și pere bine coapte, fructe de citrice parfumate, vanilie și condimente intense.

Johnnie Walker  Black Label 12 Yo - 28%
JOHNNIE WALKER
Black Label 12 Yo
Sticla - 0.7 L
13593 lei 9800 lei
- 25%
JOHNNIE WALKER
Double Black & Gift Box
Sticla - 0.7 L
16636 lei 12398 lei
- 20%
JOHNNIE WALKER
Black Label & 2 Glass
Sticla - 0.7 L
13690 lei 10900 lei
- 28%
JOHNNIE WALKER
Black Label 12 Yo Cutie
Sticla - 1 L
18756 lei 13500 lei