Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

Blog King

JAGERMEISTER

Nu ai nevoie de foarte multe indicii pentru a recunoaste un Jagermeister. Sticla poate fi suficienta pentru a face acest lucru. Logo-ul este de asemenea inconfundabil. Dar dincolo de toate acestea Jagermeister se distinge prin autenticitatea gustului. Fiecare element care compune povestea Jagermeister, vine cu propriile piese prin care se poate compune de fiecare data un puzzle care ilustreaza traditia, calitatea si prestanta – trei caracteristici prin care orice degustator al licorii vrea sa repete experienta fiecarei gustari.

Le luam pe rand …

Gustul Jagermeister este rezultatul folosirii a 56 de ingrediente. Ai putea spune ca e dificil sa mixezi toate cele peste 50 de ingrediente pentru a da un produs unic. Jagermeister ne-o demonstreaza ca se poate. Fiecare planta folosita in producerea Jagermeister are propria ei secventa de glorie, chiar daca uneori replica ei e prea scurta.

Jagermeister nu se da la o parte cand vine vorba de a se aventura in gasirea unor noi arome. Pe langa produsul standard, care are propria poveste, poti gasi si alte bauturi Jagermeister care au diverse arome. Putem aminti aici de Jagermeister Spice, Scharf sau Manifest.

Indiferent de produs, macerarea si imbatranirea are loc in butoaie de stejar. Garantia calitatii este data de cele peste 300 de controale de calitate prin care trebuie sa treaca produsul in procesul de productie inainte de a parasi fabrica.

Sticla nu este o simpla introducere in lumea Jagermeister. Cu aproximativ un secol in urma, Curt Mast, cel care a data nastere povestii Jagermeister incerca sa gaseasca o sticla care sa reziste la o utilizare intensa. Asa a aparut celebrul design al sticlei.

Logo-ul este inspirat din povestea Sfantului Hubertus, care o lunga perioada a fost unul dintre cei mai impatimiti vanatori pana cand a avut o viziune – un cerb falnic cu o cruce in frunte. Din acel moment s-a schimbat. A avut un respect mai mare pentru natura, iar acest lucru l-a facut sa devina sfantul protector al vanatorilor. Viziunea acestuia se regaseste in logo-ul Jagermeister.

Jagermeister se poate bea simplu sau ca baza pentru diferite cocktailuri precum Jagermeister Rudi, Jagermeister Fresh Orange, Jager Sour, Meistermartini sau Beer & Deer. Retetele le gasesti pe site-ul producatorului.

Lichior

JÄGERMEISTER

Jagermeister a revoluționat consumul de lichioruri pe bază de plante, creând un stil nou și unic de consum.

1
JÄGERMEISTER
Sticla - 0.5 L
4899 lei
2
JÄGERMEISTER
Sticla - 1 L
12999 lei
3
JÄGERMEISTER
Sticla - 1.75 L
12999 lei
4
JÄGERMEISTER
Sticla - 0.7 L
5500 lei
5
JÄGERMEISTER
Sticla - 1 L
7400 lei
6
JÄGERMEISTER
Sticla - 1.75 L
13536 lei
7
JÄGERMEISTER
Sticla - 1 L
9999 lei
8
Lichior Jagermeister Scharf - 10%
JÄGERMEISTER
Sticla - 1 L
9800 lei 8800 lei
9
Jagermeister Scharf - 1%
JÄGERMEISTER
Sticla - 0.7 L
6995 lei 6900 lei

Recenziile clientilor