Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum
Alcool

Blog King

Lichior Sheridan's

Experiența de a bea acest lichior este unică, la fel ca amestecul celor doua lichioruri care sunt incorporate în același ambalaj dar cu recipiente diferite. In primul recipient regăsim un lichior de culoare neagra cu arome de cafea și whisky, iar în celalalt recipient un mix de ciocolata alba și vanilie. Pentru cei ce au creat acest ambalaj a fost o provocare întrucât sistemul de turnare trebuie sa elibereze băutura în cantități ideale, astfel încât lichiorul alb să plutească deasupra celui negru. Aromele sunt intense și exuberante, iar în ele regăsim ciocolată, nuci prăjite și cafea cu un final al gustului care ne dă senzația că tocmai am terminat de servit o fantastică porție de tiramisu stropit cu whisky.

O combinatie speciala de lichior de ciocolata neagra cu cafea si lichior de vanilie si frisca. Pachetul unic Sheridan’s este alcatuit dintr-o sticla cu lichior cu aroma de cafea si whisky si una cu lichior cu aroma de ciocolata alba. Cand este combinat in proportii corecte, Sheridan's seamana cu o formidabila Irish coffee. Inclinati paharul atunci cand turnati Sheridan’s, pentru a permite celor doua lichioruri sa se aseze in straturi perfecte.

Liqueur

SHERIDAN'S

O combinație unică din două liqueur-uri diferite, care creează o băutură delicioasă asemănătoare cu cafeaua irlandeză. Nu doar design-ul sticlei este impresionant ci și gustul.

1
- 36%
SHERIDAN'S
Sticla - 0.5 L
9656 lei 6199 lei
2
- 34%
SHERIDAN'S
Sticla - 0.7 L
12927 lei 8500 lei
3
- 34%
SHERIDAN'S
Sticla - 1 L
17320 lei 11350 lei

Recenziile clientilor