Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Volum

SAN BENEDETTO

Există numeroase referințe istorice la sursa San Benedetto. Chiar și reprezentanții unor familii aristocratice nobile din Italia medievală se bucură de această apă. În Renaștere, apa din primăvară a fost foarte populară și a fost numită "Apa sănătății".

Astăzi, San Benedetto este una dintre marile branduri de apă minerală din lume, cunoscută de toată lumea, care este ambalată într-o sticlă "sportivă" cu un capac dublu confortabil. Acest capac special, pe de o parte, păstrează perfect produsul și, pe de altă parte, face convenabil să se bea direct din sticlă, ceea ce este foarte important în timpul activităților sportive.

Noua sticlă cu capac, sportivă are o formă dinamică deosebită, este convenabilă pentru transport și se deschide cu ușurință în mișcare fără pierdere de timp, ceea ce o face indispensabilă atât atunci când sportivii joacă, cât și când atunci când ești la plimbare, în timp ce studiezi, călătorești etc.

San Benedetto este o apă din surse subterane situate pe teritoriul Veneto (una din regiunile administrative din Italia), în munții Alpi. Compania produce apă cu același nume, înființată fiind în 1956. Datorită calității superioare și compoziției unice, apa San Benedetto într-un timp record a primit statutul de produs de elită și a devenit populară în peste 80 de țări din întreaga lume.

Prin compoziție, apa minerală San Benedetto poate fi atribuită apei oligominerale. O astfel de apă luptă eficient împotriva bolilor din tractul urinar (inclusiv urolitiaza), ajută la reducerea concentrației de săruri din urină și vindecă organismul. Apa provine de la o adâncime de aproximativ 700 de metri și se deplasează de-a lungul dolomitilor și a pietrelor de calcar care o îmbogățesc cu săruri minerale. O astfel de călătorie durează de 80 de ani.

În mod direct în producție, calitatea apei este verificată în mod repetat, trecând mai multe teste, numărul total depășind 800. Compoziția apei este perfect echilibrată în minerale, are un conținut scăzut de sodiu, dar este, de asemenea, bogată în substanțe atât de importante precum calciu și magneziu. Apa minerală/ plată San Benedetto poate fi băută ca apă de masă, adică să o folosești zilnic. Poate fi dată chiar și bebelușilor sau poate fi folosită la prepararea supelor și bucatelor pentru copii, precum și pentru a face ceai, cafea, băuturi răcoritoare și, bineînțeles, poate fi băută în timp ce faci sport.

Apa minerală

SAN BENEDETTO

Oferă un echilibru perfect între mineralele pe care le conține, oferind unul dintre cele mai bune gusturi pe care le poate avea apa minerală îmbuteliată.

SAN BENEDETTO
Apă plată
Bax 12 sticle X 0.75 L
+ 10 lei taxa greutate
9990 lei
SAN BENEDETTO
Apă carbogazoasă
Bax 12 sticle X 0.75 L
+ 10 lei taxa greutate
9990 lei
SAN BENEDETTO
Clementina
Bax 6 doze X 0.33 L
2022 lei
SAN BENEDETTO
The Green
Bax 6 doze X 0.33 L
1752 lei
SAN BENEDETTO
Apă plată
Bax 6 PET-uri X 0.5 L
1038 lei