0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

BOURBON Whiskey

Brandul Mateus a fost creat în 1945, iar producția a început la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Vinul a fost special conceput pentru a atrage interesul piețelor nord-americane și nord-europene care se dezvoltau rapid.

Printre deliciile Portugaliei se numără multe vinuri necunoscute. Există un vin care este cu totul excepțional și care provine din îndepărtata provincie nordică a Tras-os-Montes. Acesta se numește Mateus și ceea ce este unic la acest vin este culoarea sa portocalie. Nimeni nu ar trebui să-l judece după culoarea sa! Mateus este delicios dincolo de cuvinte.

Producția a crescut rapid în anii ’50 și ’60, iar la sfârșitul anilor ’80, completată de o versiune albă, a reprezentat aproape 40% din totalul exportului portughez de vin de masă. La acel moment, vânzările la nivel mondial erau de 3,25 milioane de cutii pe an.

Sogrape, compania de familie care deține brandul și care este cel mai mare producător de vin din Portugalia, s-a diversificat recent în alte domenii ale industriei vinicole din Portugalia. În Marea Britanie, în 2002, vinul a fost re-ambalat și relansat într-un efort deliberat de valorificare a nostalgiei din anii '70, deși vinul în sine fusese deja mai puțin dulce și puțin mai spumos, ca răspuns la preferințele populare moderne pentru un vin ușor mai uscat. Totuși, vinul continuă să fie vândut în sticla sa distinctivă cu gât îngust, în formă de balon, cu eticheta unică „conac istoric baroc” (Palatul Mateus din Vila Real, Portugalia) și dop de plută.

Vinuri Portugalia

MATEUS

Brandul Mateus a fost creat în 1945, iar producția a început la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial

Sogrape Mateus Rosé - 39%
SOGRAPE
Mateus Rosé
Sticla - 0.75 L
3273 lei 2000 lei
SOGRAPE
Mateus Branco
Sticla - 0.75 L
3273 lei 3272 lei
SOGRAPE
Mateus Rosé
Sticla - 1.5 L
5891 lei 5890 lei