Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Pret
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

Blog

LUC BELAIRE

Luc Belaire este unul dintre brandurile de sampanie cu o crestere uimitor de rapida a cifrei de afacere si a notorietatii. Orice petrecere memorabila are nevoie de cel putin o sticla de sampanie Luc Belaire.

Nu este deloc un brand nou, avand o traditie de peste un secol, fiind infiintata in 1898, ajungand astazi la cea de-a sasea generatie de vinificatori, care au preluat know how-ul generatiilor anterioare si l-au imbunatatit.

Belaire Rose este produsul care a propulsat pur si simplu brandul, devenind in scurt timp una dintre cele mai consumate sampanii rose din Statele Unite ale Americii. Acesta este produsul care a dat nastere unei povesti uimitoare, care inca se scrie si care a izvorat din Provence, una dintre regiunile franceze renumite pentru vinul rosu.

Ulterior, in portofoliul Luc Belaire a aparut Belaire Luxe si Belaire Brut Gold. Si acestea au reusit sa se impuna destul de repede pe piata. Acestea isi au originea in Burgundia, o alta regiune viticola franceza importanta.

Belaire Brut Gold este o sampanie obtinuta din struguri Chardonnay si Pinot Noir, foarte bine echilibrata, cu un continut optim de zahar si o structura perfecta.

Belaire Luxe este o sampanie facuta 100% din strugurii Chardonnay culesi de la Chablis. Maturarea are loc partial in butoaie de stejar din Burgundia.

Belaire Luxe Rose este una dintre cele mai noi sampanii Luc Belaire. Aceasta este produsa in Provence, prin mixarea unor soiuri de struguri atent alesi. 

Fantome Belaire este un alt produs Luc Belaire relativ nou, care pe langa gustul perfect are si o eticheta care iese in evidenta. Prin apasarea unui buton devine electroluminiscenta.

Vin spumant

LUC BELAIRE

Gama Belaire combină struguri de calitate rară cu măiestria care poate fi găsită doar într-o cramă - afacere de familie - ca a celor de la Luc Belaire, rezultând astfel o experiență de neuitat în fiecare sticlă.

Luc Belaire Fantome Rose - 33%
LUC BELAIRE
Fantome Rose
Sticla - 0.75 L
17731 lei 11800 lei
- 33%
LUC BELAIRE
Fantôme Rare Luxe
Sticla - 0.75 L
17731 lei 11900 lei
Luc Belaire Brut Gold - 25%
LUC BELAIRE
Brut Gold
Sticla - 0.75 L
11781 lei 8800 lei
LUC BELAIRE
Rare Luxe
Sticla - 0.75 L
11781 lei
Luc Belaire Fantome Rose Magnum - 33%
LUC BELAIRE
Fantome Rose Magnum
Sticla - 1.5 L
38100 lei 25500 lei