0
 
Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

BEEFEATER

Beefeater Gin acest premium gin ramane si astazi singurul gin cu adevarat londonez. Numele sau vine de la gardienii Bijuteriilor Coroanei expuse in faimosul Turn al LondreiPrima distilerie a lui James Burrough dateaza din 1820 fiind situata in Chelsea, Londra. O lunga si bogata traditie constituie si azi indrumarul in obtinerea acestui faimos gin care avea sa duca la conturarea unei categorii intregi de standarde si percepte de manufacturare, numite azi "London Gin".

Plantele folosite la obtinerea celebrului Beefeater provin din toate colturile lumii, inclusiv din Romania (coriandru). Cele cateva zeci de ingrediente sunt prelucrate manual in spiritul traditiei, macerate si urmand un proces de riguroasa selectie si testare sunt folosite pentru infuzie in cel mai pur distilat de alcool.

Gust proaspat, usor intepator, aroma puternica de ienupar si nuante fine de ierburi aromate si perceptie multi-dimensionala. Cu un caracter foarte versatil si element de socializare, Beefeater este cel mai potrivit gin pentru arhicunoscutul "gin & tonic", dar si pentru orice alt cocktail.

Gin

BEEFEATER

Este o băutură cu un gust proaspăt, ușor înțepător, și cu o aromă puternică de ienupăr și nuanțe fine de ierburi aromate, culese de pe întreaga planetă, inclusiv din România.

Beefeater London London Dry Gin - 16%
BEEFEATER LONDON
London Dry Gin
Sticla - 0.7 L
6077 lei 5105 lei
Beefeater London 24 Gin - 15%
BEEFEATER LONDON
24 Gin
Sticla - 0.7 L
8225 lei 6953 lei
Beefeater London Pink Dry Gin - 12%
BEEFEATER LONDON
Pink Dry Gin
Sticla - 0.7 L
6077 lei 5318 lei
Beefeater London London Dry Gin - 16%
BEEFEATER LONDON
London Dry Gin
Sticla - 1 L
8299 lei 6998 lei

Recenziile clientilor