Categorii Produse
Brand / Producător
Tip
Țară de origine
Regiune
Culoare
Volum

Blog

Sauza Tequila

Tequila Sauza este o tequila mexicană pură, transparentă, străpunsă cu note strălucitoare de agave și piper. Băutura nu îmbătrânește în butoaie. Pentru producția de tequila Sauza se utilizează suc de agave albastre. Această plantă se înmulțește în decurs de 8-12 ani, iar două plante plantate în aceeași zi, se pot maturiza la o diferență de 4 ani. Pentru maturizare și colectare sunt special instruiți - "himadory". În tequila Sauza partea alcoolică din agave albastre este de cel puțin 51%. Sauza este considerat în Mexic una dintre cele mai vechi companii pentru producția de tequila, iar popularitatea soiurilor tinere nu este egală în expansiunile mexicane.

Compania a fost înființată în 1873 de Don Kenobio Sauza. Principalele sale facilități de producție sunt situate în statul Jalisco. Sunt produse de la Sauza care au devenit prima tequila din istoria Mexicului, și care a fost exportată în SUA. Fiul fondatorului companiei, Don Eladio, a preluat conducerea companiei extinzând-o semnificativ prin deschiderea sucursalelor în Mexico City și Monterrey. Compania Sauza a fost transmisă de la părinți la copii timp de 6 generații, dezvoltând-o și îmbunătățind-o. În 1988 Sauza a fost achiziționată de unul dintre principalii producători spanioli, Pedro Domecq. Iar în iulie 2005 marca a fost achiziționată de compania Fortune Brands. Însă, în ciuda acestor schimbări, tequila din Sauza rămâne încă produsul de foarte înaltă calitate și popular de acum 130 de ani.

Gust: Gustul este moale și cald al notelor de tequila trasate de agave, stejar și ardei și motive ușoare de grapefruit. Finisajul este diferit de nuanțe de migdale, dulceață și tortness.

Aromă: Aroma de tequila captează nuanțele de lime, iasomie, măr verde și agave, completată de subtilități ușoare de piper alb și citrice.

Gastronomie: Tequila este excelentă în forma sa pură, suplimentată în mod tradițional cu sare și o felie de lămâie. Bun ca un ingredient în cocktail-uri, de exemplu, Margarita, Tequila Sunrise și Copa d`Oro.

Tequila

SAUZA

Tequila Sauza este o tequila mexicană pură, transparentă, străpunsă cu note strălucitoare de agave și piper.

Sauza Gold - 10%
SAUZA
Gold
Sticla - 0.7 L
7852 lei 7100 lei
- 9%
SAUZA
Silver
Sticla - 0.7 L
7600 lei 6900 lei