Rosé 2006

3768
Tara de origine: Franta
Regiune: Champagne
Tip: Brut
Culoare: Rose
Temperatura servire: 6-8 °C
Cantitate: 0.75 L
Alcool: 12.5 %
- 37%
0.75 L
Pret vechi: 2.05915 lei
1.29900 lei
Discount: 76015 lei (37%)
Sticla 0.75 L
Pret total: 1.29900 lei
Partener Oficial Dom Pérignon România
Comenzile de astăzi se livrează începând cu Marți 18.01.2022
Tip Strugure: Chardonnay, Pinot Noir
Baric:
Aspect: Rose portocaliu, Perlaj fin si persistent
Miros: Mirodenii, Vegetal, Fructe rosii
Gust: Fragi, Rodie, Cirese, Portocale rosii, Cuisoare, Zmeura, Capsuni, Trandafir

Pachete

Descriere

Dom Perignon Rose pastreaza inspiratia celui cunoscut sub numele de parintele sampaniei. In fiecare sticla ce poarta aceasta marca sunt adunate cele mai fine arome care delecteaza simturile. Sortimentul produs din cei mai fini struguri provenit de pe intinsele podgorii ale casei MOET & Chandon este asociat de specialisti cu senzualitatea, rafinamentul si bunul gust. Caracteristicile acestei sampanii inedite sunt oferite de strictetea cu care sunt selectionati strugurii. Dupa cum se stie in anii in care recolta nu atinge exigentele cerute de producatori, bautura nu este realizata, insa sortimentul lansat in 2005 este unul cu adevarat reprezentativ pentru celebra casa. Dom Perignon Rose are o culoare roz perfecta si este strabatura de sute de bule perlate care ofera consistenta si energie bauturii. Spuma care se formeaza este catifelata, aromele care se dezvaluie sunt cele sublime de flori de trandafir si flori de cires, invaluite de miresme suave de fructe de padure. Gustul pronuntat ce se dezvaluie ofera o experienta intensa. De al inceput la final Dom Perignon Rose este o simfonie de arome: de la capsuni elegante, la caise uscare, fragute si zmeura.

Recenzii produs

4.5
Gust
Aroma
Pret
Sortati dupa:
4.7
Gust
Aroma
Pret
Pentru petreceri este o bautura uimitoare! Pentru nunti cred ca e prea scumpa dar pentru o petrecere intr-un cerc restrans e de recomandat.
4.3
Gust
Aroma
Pret
E o băutură pe care nu mi-o permit dar cred ca isi face banii. N-am cumparat-o niciodata dar am avut ocazia sa o beau de vreo 4 ori la diferite petreceri. Nu mai stiu anii din care erau sticlele dar nu mi s-a parut o diferenta mare intre ele, ca gust. Cred ca e mai important la ce temperatura se tin sticlele inainte de a fi desfacute decat anul spumantului.
Adaugă o recenzie

Importatorul oficial in Romania pentru Dom Pérignon Rosé 2006 este De Silva Exclusiv

King este partener oficial al De Silva Exclusiv

Fiecare produs comercializat de King detine timbrul importatorului in Romania.

Toate comenzile includ produse 100% autentice si sunt insotite de timbrul importatorului oficial.
Va recomandam sa achizitionati doar produse cu timbrul importatorului oficial. Orice alt timbru nu garanteaza autenticitatea produsului.

Lista importatori oficiali România >Promoții