1
- 27%
ZACAPA
Sticla - 0.7 L
42208 lei 30900 lei
Zacapa 23 este un blend premium de romuri de înaltă calitate, învechite între 6 și 25 de ani. Fiecare strop este trecut apoi printr-o etapă suplimentară de maturare în butoaie din stejar franțuzesc alese cu grijă din, folosite anterior pentru coniac. Acest proces complex relevă notele de vișine și caracterul condimentat din fiecare sticlă de Zacapa XO. În timp ce majoritatea romurilor tradiționale sunt făcute cu melasă, Zacapa folosește doar cea mai dulce trestie de zahăr organică și este maturat conform metodei Sistema Solera, în butoaie în care anterior au fost păstrate whiskey-uri americane, Oloroso Sherry, vinuri și coniacuri Pedro Ximenez. Secretul Zacapa este procesul lent de maturare care are loc la o altitudine de 2300 m peste nivelul mării, în aerul proaspăt și rece al munților din Guatemala, ceea ce creează un echilibru rafinat între aromele și gustul delectabil. În ianuarie 2012, Zacapa a fost denumit unul dintre „Top 100 cele mai valoroase branduri de lux din lume” de către Asociația World Luxury. Echilibrul perfect între gustul dulce și cel condimentat, Zacapa 23 etalează arome de fructe uscate, lemn de stejar dulce și ciocolată cu vișine.
1
- 33%
ZACAPA
Sticla - 0.7 L
1.03891 lei 69900 lei
Zacapa XO este un blend premium de romuri de înaltă calitate, învechite între 6 și 25 de ani. Fiecare strop este trecut apoi printr-o etapă suplimentară de maturare în butoaie din stejar franțuzesc alese cu grijă din, folosite anterior pentru coniac. Acest proces complex relevă notele de vișine și caracterul condimentat din fiecare sticlă de Zacapa XO. În timp ce majoritatea romurilor tradiționale sunt făcute cu melasă, Zacapa folosește doar cea mai dulce trestie de zahăr organică și este maturat conform metodei Sistema Solera, în butoaie în care anterior au fost păstrate whiskey-uri americane, Oloroso Sherry, vinuri și coniacuri Pedro Ximenez. Secretul Zacapa este procesul lent de maturare care are loc la o altitudine de 2300 m peste nivelul mării, în aerul proaspăt și rece al munților din Guatemala, ceea ce creează un echilibru rafinat între aromele și gustul delectabil. În ianuarie 2012, Zacapa a fost denumit unul dintre „Top 100 cele mai valoroase branduri de lux din lume” de către Asociația World Luxury. Romul nostru trece printr-un proces de maturare special la o altitudine de 2.300 metri și este învechit în butoaie de stejar franțuzesc alese cu grijă, folosite anterior pentru coniac.

Zacapa Neat

VEZI RETETA


Zacapa Negroni

VEZI RETETA


Zacapaccino

VEZI RETETA


Zacapa Old Fashioned

VEZI RETETA


Zacapa Tonic

VEZI RETETA


Zacapa Rum Fizz

VEZI RETETA