Zacapaccino
Ingrediente
- 35ml Zacapa No. 23 Rum 15ml coffee liquor
- 10ml sugar syrup
- 3 picaturi de bitter angostura cu ciocolata
- 20ml lapte cu grasime 3.5%
Preparare
1. Pune un cub mare de gheata intr-un pahar cu baza groasa
2. Toarnă Zacapa, lichiorul de cafea, siropul de zahăr și bitter-ul
3. Amesteca bine timp de 10 secunde
4. Fierbe laptele si pune un strat deasupra cocktailului
5. Orneaza cu 3 boabe de cafea
Pachete
Descriere
Ingrediente
- 35ml Zacapa No. 23 Rum 15ml coffee liquor
- 10ml sugar syrup
- 3 picaturi de bitter angostura cu ciocolata
- 20ml lapte cu grasime 3.5%
Preparare
1. Pune un cub mare de gheata intr-un pahar cu baza groasa
2. Toarnă Zacapa, lichiorul de cafea, siropul de zahăr și bitter-ul
3. Amesteca bine timp de 10 secunde
4. Fierbe laptele si pune un strat deasupra cocktailului
5. Orneaza cu 3 boabe de cafea