Miros: fructe negre, condimente, pruna, tabac, Lemnos
Gust: pruna, visina, coacaze, piper, vanilie, Cirese negre
Pachete
Descriere
Strugurii ajunsi la maturitate din fiecare soi component al cupajului au fost recoltati in prima parte a fiecarei zile. Desciorchinarea/zdrobirea a fost urmata, de etapa maceratiei la rece timp de 72 ore. Apoi mustuiala s-a incalzit la temperatura de 18 grade C
pentru declasarea fermentatiei. Macerarea-Fermentarea, impreuna cu miscari ale vinului prin recirculare si "spargere a caciulii" s-a efectuat pe o perioada intre 18 zile si 26 zile la temperaturi de 23-25oC. Odata finalizata fermentatia alcoolica, a urmat
presarea la max 1,4 Bari, si etapa de fermentatie malolactica. Dupa pritoc, vinurile componente ale cupajului s-au transferat in butoaie de stejar (barrique) pentru maturare, microoxigenare si autoliza. Perioadele de maturare in butoaie au fost intre
9 luni si 30 luni, in functie de soi si vechimea lemnului butaielor. Cupajul intre cele 5 soiuri, Feteasca Neagra, Shiraz,Merlot,Cabernet Sauvignon si Dornfelder, a fost ultimul proces inainte de imbuteliere.
Recenzii produs
Nicio recenzie găsită.
Importatorul oficial in Romania pentru Crama Oprisor Passarowitz 300 este King
King este partener oficial al King
Fiecare produs comercializat de King detine timbrul importatorului in Romania.
Toate comenzile includ produse 100% autentice si sunt insotite de timbrul importatorului oficial.
Va recomandam sa achizitionati doar produse autentice.
Lista importatori oficiali din România prezenti pe king.ro >